Bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit 4 personen:

  • Frans Geurts, secretaris
  • Wouter van Delft, penningmeester
  • Gerrit Reilink, lid
  • Maurits Schilt, lid

Wij zijn op zoek naar aanvulling voor ons bestuur! Ben jij de persoon die ons team wil versterken? Neem a.u.b. contact op met onze secretaris, Frans Geurts, tel.: 0654 398 343

Frans Geurts
Frans is opgegroeid in Noord-Limburg, heeft op allerlei plaatsen gewoond, maar sinds 1990 is Dalfsen, dit mooie dorp, echt zijn thuis.
Hij was werkzaam als senior docent bij het Deltion College in Zwolle. Hij zat in landelijke- en Europese commissies voor zijn baan.
Zijn bestuurlijke ervaring heeft hij opgedaan bij een landelijke Watersportvereniging en een volleybalvereniging.

Wouter van Delft
Wouter is opgegroeid in Den Haag. Na de studie voor chemisch analist was hij werkzaam bij het Rijksinstituut voor de Drinkwatervoorziening.
Later werkzaam voor een Landbouwinstituut (RIKILT) in Wageningen en vanaf 1990 bij de Waterleiding Maatschappij Overijssel te Zwolle. Hier heeft hij diverse leidinggevende functies gehad binnen het laboratorium.
Na de fusie tot Vitens (mede) verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van het moderne, geautomatiseerde Vitens Laboratorium in Leeuwarden. Tot september 2015 was hij hiervan de afdelingsmanager.
Volleybal is altijd zijn sport geweest en in Dalfsen heeft hij gespeeld en diverse bestuursfuncties gehad bij Hand Up en Dalvo.

Gerrit Reilink
Gerrit is opgegroeid in Winterswijk. Hij heeft  de Hogere Bosbouw en Cultuurtechnische School (met specialisaties recreatie en landschapskunde) in Arnhem en HBO groenmilieubeheer in Boskoop doorlopen.

Tot 2011 is hij werkzaam geweest in diverse ambtelijke functies als manager groen en wijkbeheer. Ook heeft hij 3 jaar als vrijwilliger op hoofdkantoor Landschap Noord Holland te Heiloo en 3 jaar op het hoofdkantoor van Landschap Overijssel bijstand geleverd aan  beleidsontwikkeling vrijwilligerswerk.

Maurits Schilt

info volgt spoedig